Juletid er en særlig tid på året også når det kommer til workouts. Jeg har et par år lavet en WOD der hedder 12 days of cristmas, men de findes i forskellige udgaver. I år faldt valget på en ny version fra The daily grind. Bag TDG står CrossFit Games atleten Emma McQuaid fra Irland. Jeg faldt over den på instagram, som med så mange andre fede WODs.

WOD fungere som en trappe, hvor man tager et skridt op ad trappen og går ned igen. Hvert trin symbolisere en øvelse med det antal rep der står ud for den.
Man starter med 100 m Run, som jeg skalerede til 250 m Bike, idet vejret ikke tillod løb. Dernæst gik jeg to trin op. Dvs. at jeg lavede to Burpee MU. efterfulgt af 25 m bike. Næste gang tre trin op og startede med 3 MD Ball sq. cleans og nedad igen osv.

DB var 22.5 kg, E/S betyder hver side

Der er altid sjovt at lave juletraditioner i boxen, men nogle gange har det sin pris. Jeg husker et år hvor den bla. bestod af øvelsen Man-Makers med to 22.5 kg DBs. Denne øvelse starter med push-ups på håndvægtene, dernæst renegade rows med hver arm og afsluttes med en squat clean thruster. Av Av...der kunne jeg næsten ikke løfte armene juleaften.

Men denne udgave virkede lidt mere spiselig og moderne, idet Wall Walks er en øvelse der var lidt glemt, men fik renæssance sidste år. Her var den en del af The Open og der kom samtidig en række standarder for dens udførsel. Det hårdeste ved denne WOD var dog de mange øvelser med Dumbell. Øvelse 5, 6, 7 og 8 skulle alle laves med DB. Den enkelte øvelse var ikke hård med akkumuleringen i armene kunne mærkes. Noget andet var også tiden.

Hele WOD tog knap en time (58.18 min). Der var dog også en del skift og et par små vandpauser men ellers føltes det som at løbe 8 km i terræn med  små bakker. Pulsen kom altså ret højt ind i mellem. Både med Burpee Bar Muscle-up og wall walks. Det var dog en fornøjelse bare at grinde derudaf.

 

sportsfreak

Tak for besøget


Kontakt via Facebookside