God træningsdag, hvor alt blev nået på under en time i boxen. Kroppen føltes parat og ingen nagende skavanker der drillede. Det er der ofte, idet jeg jo træner et eller andet hver dag. Dog har denne uge været præget af lidt roligere træning, pga arbejde mv. Men når træningen har været i den lette ende, med kort løbetur og lidt cykling på hometraineren, så gav det pote i form af en kampklar krop.

WOD nummer et var inspireret af workouten "Electric Dream" fra Proving Grounds. Her var det dog 200m løb i stedet for Row. Dog var forholdene og træningstøjet ikke lige til det, så jeg valgte Row i stedet for. Row er ikke noget der får varme tanker frem, snarer et had/kærligheds følelser. Dog virkede en mindre justering af grebet på håndtaget en del i output. Jeg lejer at holde meget yderligt på håndtaget, så lillefingeren faktisk ikke rigtig benyttes i trækfasen. Dette gør at grebet faktisk er lidt løst og dermed ikke belaster mit greb eller underarme. Desværre fandt jeg ud af, har dette en bagside. Med fuldt greb med alle fingre kunne jeg generere en del mere kraft. Så i stedet for at ligge på omkring 48 sekunder for 15 Cals, røg jeg nu ned på ca. 42 sekunder. Det lyder ikke af meget, men ti gange seks sekunder er et helt minut, hvilket er meget. Det bedste var dog ideen om at justere lidt og få respons med det samme.  Power Clean på 80 kg var tunge og jeg blev nødt til at smide stangen imellem reps.

WOD to var dagens workout for medlemmerne. Dem skulle jeg undervise umiddelbart efter træningen, dog med en lille forskel. De skulle køre WOD E5M i stedet for E3M som jeg kørte. Box Jump er heller ikke nogen favorit når man ikke er så høj, men de 15 hop føltes alligevel godt. Hoppede alle og gik ned fra kassen. Power Snatch kørte fint med 6/6 i rep for lige at trække vejret. Kunne godt have kørt dem unbroken, men ingen grund til at øge risikoen for skader, når man tager chancer. Wallballs var også gode og kørte unbroken.

#1
10x
15 cal Row 
2 Power Clean (80)
Tid 15.39 

Rest 8 min. Then 

#2
E3M x3
15 Box Jumps (24)
12 Power Snatch (40)
9 Wallball Shots (9)
Tid 8.15

Videolink

sportsfreak

Tak for besøget


Kontakt via Facebookside